Magyar fejlesztésű navigáció van a Mazdákban

Aktuális
2013. december 24. kedd, 10:58 | Szerző: SzaboZE
Az új Mazda3 másfél hónapja rendelhető a magyarországi Mazda márkakereskedésekben – rendelési számai azt mutatják, hogy hasonló sikerekre számíthat, mint előfutára, az új Mazda6. Megjelenése merész, sportos, a SKYACTIV technika minden elemét hordozza, és MZD Connect rendszerén keresztül – melynek navigációs szoftverét a magyar NNG Kft. fejlesztette –, a vezető a nélkül marad online kapcsolatban a világgal, hogy figyelme elterelődne az útról és veszélyeztetné biztonságát.

Az új Mazda3 középkonzoljába beépített multimédiás megoldás az NNG
iGO Navigációs motorján fut és a felhasználói élményt teljesen ösztönössé teszi az autóvezető számára. A pontosabb navigálást támogatja a több nyelvből választható hangvezérlés, az alapos hangfelismerő és a látványos 3D perspektívás navigáció. A MZD Connect-tel támogatott navigációs rendszer az első a piacon, amely a vezető okostelefonját csatlakoztatva és annak internet-kapcsolatán és letöltött alkalmazásain keresztül addicionális tartalmakat tesz elérhetővé.

Mazda3 navigációMazda3 navigáció

A vezető dinamikus helykeresést indíthat, lekérdezheti a legjobb üzemanyagárakat, információkat kaphat az aktuális közlekedési dugókról és az időjárásról is*. Mindezt az aktiválást követő első 60 napban ingyen tesztelheti. A csomaghoz hároméves ingyenes térképfrissítés is hozzátartozik évi két friss Teljes Európa térképverzióval. Az NNG és a Mazda 2014 elején induló közös portálja – melynek megjelenését a Mazda arculatára szabják – a térképfrissítésen felül szakszerű segítséget fog nyújtani az online szolgáltatásokban is.

Mazda3Mazda3

„A Mazda új formanyelve, a KODO inspirált minket arra, hogy egy olyan integrált információs és szórakoztató rendszert tervezzünk, melynek tudása és kifinomult részletei visszaadják az új Mazda3 szépségét és teljesítményét. Úgy érzem, ezt sikerült megvalósítanunk úgy, hogy a vezető maximálisan kapcsolódik autójához, biztonságban navigál, és kényelemben érezheti magát” – mondta Balogh Péter, az NNG vezérigazgatója.

*az online szolgáltatások (helyi keresés, üzemanyag árak, forgalom, időjárás) elérhetősége régiótól és országtól függ

Forrás: MMH sajtóközlemény

0
Még nincs értékelés

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Mongi képe
Mongi
2014-01-13 hétfő, 12:59
 

Sziasztok,

Nem csak hogy hazai fejlesztésű a szoftver, de még a fejlesztő is Mazdás! ;)
Egy '89-es Mazda 323 1.6 GTX turbo 4WD-t hajt.

Üdv,
M

admin képe
admin
2014-01-20 hétfő, 01:47
 

Esetleg írhatna pár szót róla, akár ide is :)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Tartalom átvétel

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely