Szerdától olcsóbban tankolhatunk

Aktuális
2008. szeptember 23. kedd, 14:48 | Szerző: SzaboZE
Update 2008.09.30: A hír a héten is aktuális, újabb 2 forinttal mérsékel a MOL. A gázolaj ára nem változik. Látszólag ellenkezik az észérvekkel, hiszen az olaj ára két hete felfele mászik, ez azonban azt igazolni látszik, hogy a MOL némi tartalékot biztosított a korábbi árcsökkentésben, mert erősebb változásra számított.

A múlt heti hírünk:

Piaci forrásokból tudta meg a holtankoljak.hu, hogy szerdán 8 forinttal mérsékelni fogja a MOL a hazai 95-ös benzin és 4 forinttal a dízelolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. A kutak természetesen ettől eltérően képezhetik az árat, de ez azt jelenti, hogy átlagosan 300 forint körül lesz a benzin és 308 forint körül a dízelolaj ára. Az okok valószínüleg a dollár gyengülése és az elmúlt időszakban tapasztalt olajár csökkenés.

A kőolaj piac ennek ellenére igen ideges reagálásokat mutat, hétfőn például 25 dollárral emelkedett a fekete arany ára. A hektikus változások végét óvatosan becslik a szakértők, hosszútávú előrejelzést egyelőre felelőtlenség lenne közzétenni, a jelenlegi ár azonban még szerencsére elmarad a 146 dollár körüli rekordártól.

0
Még nincs értékelés

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
FurMaz3 képe
FurMaz3
2009-01-21 szerda, 12:54
 

Ma nőtt a benzin ára, viszont csökkent a forint értéke!
Megint 237-ért vehetsz.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Tartalom átvétel

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely