Valami szivárog Spanyolországban

Aktuális
2008. augusztus 13. szerda, 23:27 | Szerző: SzaboZE
Az európai védjegy-bejegyzésekkel is foglalkozó spanyolországi OHIM berkeiből nemrégiben kiszivárgott új Mazda3 rajzai után immár az MX-5 facelift tervei is kikerültek. Hogy szándékos hírkeltés vagy véletlen, azt nehéz felbecsülni, mindenesetre annyira valószerűek a képek, hogy jó eséllyel a mazda új modelljeit találhatjuk a képeken.

Ezek alapján a Mazda3 is megkapja az új irányzathoz illeszkedő Mazda6-on látható lámpa kontúrokat, a hatalmas tükröket és masszívabb sárvédőket rajzoltak mellé valamint jellegzetes nagyméretű légbeömlő részt. Az oldalnézeten látszik, hogy nem szakadtak el túlzottan a jelenlegi modell vonalvezetésétől.

Az MX-5 frissítése láthatóan az autó elülső részét érinti, hasonlóan a lámpák és a beömlők megreformálásával illesztik az új termékpalettához a kis roadstert. Az MX-5 esetében a gyors frissítés meglehetősen idegen, ugyanis az előző két generáció nagyon sokáig volt a kínálat része szinte változatlan formában. Az új Mazda3 előzetes becslések szerint 2009 augusztusában debütálhat bemutatón, míg az MX-5 modellfirssítése már korábban, 2009 elején valószínű. Mivel az ilyen "szivárogtatások" sok esetben bizonyulnak kacsának, azért némi kétely persze megmarad mindaddig, amíg a gyártó valóban elő nem rukkol az új modellekkel.

0
Még nincs értékelés

Tartalom átvétel

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely