eladás

Annak ellenére, hogy májusban az európai személyautó-autópiac visszaesése volt jellemző, a Mazda kiváló számokat ért el az új autó regisztrációban. A folyamatos negatív trendnek ellenállva a Mazda tudott a legnagyobb mértékben nőni a tavalyi év azonos időszakához viszonyítva.
Leverkusen, 2009. április 8. A nehéz autópiaci körülmények ellenére a Mazda Motor Europe március 31-én véget érő pénzügyi évének eredménye az utóbbi négy hónapban nem változott jelentősen. A Mazda Európában 2008. április elseje és 2009. március 31. között 324.600 autót értékesített, amely a második legmagasabb pénzügyi éves volumen a vállalat történetében, és csak 1,3%-kal alacsonyabb, mint a korábbi pénzügyi év rekord-eredménye.
Aki valamilyen szaftos kis 18-as karikás anyagra gondolt a címből, az léphet is vissza a főoldalra, mivel ebben a kis cikkben arról lesz szó, hogyan tudjuk eladósorban lévő Mazdánkat kívánatosabbá tenni a potenciális vásárló számára, fillérekből!
Mazda Biante
A Mazda Motor Corporation tájékoztatása szerint meglepően keresett az új Mazda Biante. A július 8 óta belső piacra készülő egyterű modell a várakozásokat felülmúlóan, a korábbi becsléseket kétszeresen meghaladó mennyiségben kelt el az eladások megkezdésének első hónapjában.
Mazda2 a fiataloknak
A Mazda megkezdi még e hónapban a Mazda2 3 ajtós kivitelének forgalmazását Európában. A kisautó kifejezetten a fiatal sportos szemléletű vevőket próbálja a márkához vonzani és ennek érdekében természetesen mindent meg is tesz a vásárlókért. Angilában 8000 font körül indul az ára az apróságnak és 12000 fontig lehet fokozni a költségeket.
Még több új Mazda
Miért ne vennék új Mazdát? Ez fordult meg az idén egyre több honfitársunk fejében és a Mazda igyekezett eleget tenni ennek. Számunkra nagy öröm, hogy a Mazda idén 51%-al növelte eladásait, ami gyakorlatilag az egyik legdinamikusabban növekvő eladási számot tükrözi. Az új Mazda6 a felfrissült Mazda5, az innovatív Mazda2 és CX-7 megtalálja a magyarországi vevőket.

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely