szalon

A Mazda a mai napon leplezte le a vadonatúj Mazda CX-3-at a Los Angeles-i Autószalon első, szakmai napját megelőző, zártkörű rendezvényén. Az új kompakt szabadidő-autó az ötödik a Mazda termékkínálatában, mely a márka díjnyertes SKYACTIV technológiájának elemeit használja, a ’KODO – A mozgás lelke’ dizájn-irányzat által meghatározott formában.
A Mazda a holnap kezdődő Ausztrál Nemzetközi Autókiállításon leplezi le az új BT-50-et. Az új pick-up-ot aktív életstílus-járműként pozícionálja a márka, teljesen új irányból megközelítve egyetlen kishaszonjárművét. Ezzel a lépéssel a vásárlók szélesebb körét fogja elérni, a funkcionalitást kedvelő vállalkozóktól kezdve, az aktív családokon keresztül, egészen a kalandot kereső sportemberekig.
Az év elejére felépült Budaörsön a jelenlegi legnagyobb magyarországi Mazda szalon, mely a Carnet Zrt. beruházásaként hamarosan meg is nyitotta kapuját a hazai Mazda vevők felé. Az új komplexumban megtekinthető számos Mazda modell, a szervíz felkészült emberekkel várja a közönséget.

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely