Szelidi-tó

Szelíden zajlott az Országos Mazda Találkozó
A 2008. június 28-29-i Magyar Mazda Klub által szervezett rendezvény sok márkabarátot vonzott a Szelidi-tó melletti helyszínre és szerencsére csodás időjárást kaptunk az égiektől. Az Árnyas kemping -nevéhez hűen- védelmet nyújtott a forró nyári napsütés ellen, a megfelelő helyre leparkolt verdák és gazdái számára. Láthattuk a klubtagok által korábban felújított játszóteret, volt büfé, autó-hifi bemutató, és dízel Mazda 6 kombi tesztvezetési lehetőség is, egyedül a működő zuhanyzóval ellátott vizesblokk hiányzott.
Új infók és térkép a Mazda Találkozó helyszínéről
Megcsináltam egy "partymap"-et a tali helyszínéhez, és mellékeltem egy leírást a programokról, és a szolgáltatásokról. Akinek esetleg valami nem tiszta, az nyugodtan keressen telefonon, vagy kommenteljen. Ha esetleg bármilyen last minute ötlet felmerül, abban az esetben kérlek ne fogjátok vissza magatokat!
Országos Mazda Találkozó 2008
Összegyűjtöttünk minden fontos információt a XIV. Országos Mazda Találkozóról. Várunk minden Mazda tulajdonost sok szerettetel 2008. június 28-29. között a Szelidi-tónál, Dunapataj településen. A helyszín az 51-es út mellet, Kalocsa és Solt között található nem messze a vízparttól, az Árnyas kempingben.
Játszótér felújítás a találkozó helyszínén
2008. június 28-29. között Országos Mazda Találkozó lesz a Szelidi-tónál. A szervezők minden Mazda tulajdonost és érdeklődőt szeretettel várnak a kempingben! Csapatépítésnek, de akár a találkozó előtti bemelegítésnek is tekinthető néhány résztvevő május 10-i, hétvégi példamutató ténykedése.

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely