626 GF/GW 115 LE

warning: array_reverse() [function.array-reverse]: The argument should be an array in /var/www/vhosts/mazdaklub.hu/httpdocs/modules/menutrails/menutrails.module on line 65.
2008. szeptember 10. szerda, 12:15 | Szerző: zorro
Cimkék:

Üdv Mindenkinek !

Új vagyok még a fórumban és a mazda tulajok között is, de lenne egy problémám. 2001.-es évjáratú 115 lovas benzines 2ezres mazdát vásároltam, nagyon meg vagyok elégedve vele, kivéve a teljesítményével, ami nekem kevés. Próbálom kideríteni, mi lehet a különbség a 115 lovas és az erősebb motorú változat között, de gőzöm sincs, pedig megvettem a szervízkönyvét is. Hozzá kell tennem , hogy nem vagyok egy autószerelő guru, de némi rálátásom azért van a dolgokra.
Arra lennék kiványcsi, hogyan lehetne feljebb tornászni a teljesítményét , nagyobb buher nélkül, vagy vegyek egy erősebb motort ? Azt nem szeretném mert ami benne van, nagyon jó állapotú.

Minden tanácsot szívesen fogadok !

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Soares111
2011-04-18 hétfő, 05:53

series-a water-resistant watch for providing the accuracy that all water sports demand Then there is the Formula 1 series which is crafted with great attention to detail Fake Rolex red heels pumps Replica Handbags

This series of watches blend art with technical precision so well that it has become the hottest selling product in the luxury watch market And as all established brands do Tag Heuer has luxury watches for women red pumps shoes christian louboutin Timepieces that retain the durability of a sports watch but cater to the fashion needs of a woman at the same Christian louboutin

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Tartalom átvétel

Magyar Mazda Klub - Mazda közösségi webhely

Médiapartnerünk: carmania.hu