Stimt! Akkor a fehér alapon narancs felirat stb verzió legyen( nem a fekete konstrukcióautos)? A hétvégén megcsinálom és hétfőn elküldöm anyomdába aktuális árajánlatért. A5 méret,kétoldalas? mennyi darab kéne?
én ithon nyomtatok magamnak ha meg kapom a mintátt v menyivel kéne beszálni?
Csatlakozott: 2004 augusztus 24, 14:36 Hozzászólások: 1029 Tartózkodási hely: Budapest
Re: Szórólaposdi
A5 OK, narancs OK, a mennyiség az ártól függ, max 40e ft-ot szánnék rá.
_________________ SzaboZE
2009 május 23, 20:46
Chemy
Mazdafan
Csatlakozott: 2008 április 30, 19:05 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Hévizgyörk
Stimt! Akkor a fehér alapon narancs felirat stb verzió legyen( nem a fekete konstrukcióautos)? A hétvégén megcsinálom és hétfőn elküldöm anyomdába aktuális árajánlatért. A5 méret,kétoldalas? mennyi darab kéne?
_________________ UniverZoOoMzOoOmZoOoM...!!! Megesik hogy a csiga elesik!?
2009 május 23, 14:58
SzaboZE
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2004 augusztus 24, 14:36 Hozzászólások: 1029 Tartózkodási hely: Budapest
Na úgy gondolom lejárt az idő, nem kaptam visszajelzést a Dakótól, így lemaradnak a szórólapról.
Ma beugrottam ide a "helyi" reklámoshoz.. a szórólapra 19-20ft/db ot mondott meg azt hogy ez hetente változik az árfolyam és egyéb nyalángságok miatt... a Szélvédőmatrica 1500ft egységesen függetlenül a 15x100 cm befogadóméretbe kerülő szövegtől.
Nekem is 1500-ért csinálták a Höri képén látható matrinyát ,aki a közelben lakik és szeretne szóljon...
Csatlakozott: 2008 április 30, 19:05 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Hévizgyörk
logót csekkoltam
Ma beugrottam ide a "helyi" reklámoshoz.. a szórólapra 19-20ft/db ot mondott meg azt hogy ez hetente változik az árfolyam és egyéb nyalángságok miatt... a Szélvédőmatrica 1500ft egységesen függetlenül a 15x100 cm befogadóméretbe kerülő szövegtől.
2009 május 14, 16:13
SzaboZE
Adminisztrátor
A kishangot megkapjuk a találkozóra, magunk fogjuk üzemeltetni és vigyázni kell rá! Az eszközöket az Inspire rendezvényügynökség bocsátja rendelkezésünkre ingyenesen. A szórólapra tehát ők is felkerülnek, a logót hamarosan kapom levélben!
szerk: itt a logó.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez. _________________ SzaboZE
2009 május 14, 13:16
horompoli.gabor
yudayajin
Csatlakozott: 2007 augusztus 07, 8:24 Hozzászólások: 1475 Tartózkodási hely: Halásztelek;
Csabikának kell leadni a drótot, hogy kinek kell...
_________________ üdv: Höri
2009 május 12, 7:26
Napster
Mazda man
Csatlakozott: 2006 november 14, 18:09 Hozzászólások: 3220 Tartózkodási hely: Pomáz
az idő is kezd fogyni Ha megvana végleges lista küld el. Jövöhéten megkérdezem itt menyiért csinálnának egy nagyobb mennyiséget a szórólapból. "Találkozóhirdetős" szélvédőmatrinya kell? nemkell?
Én nagyon szeretnék matricát, de mivel az MX5nek nincs hátsó szélvédője, ebből kimaradok sajna...
_________________ Mazdátlanul gazdálkodom, mégis Nektek szervezek.
2009 május 11, 14:33
Chemy
Mazdafan
az idő is kezd fogyni Ha megvana végleges lista küld el. Jövöhéten megkérdezem itt menyiért csinálnának egy nagyobb mennyiséget a szórólapból. "Találkozóhirdetős" szélvédőmatrinya kell? nemkell?
2009 május 09, 13:05
SzaboZE
Adminisztrátor
Sziasztok, kezd fixálódni a támogatók kiléte, árajánlat van már a gyártásra?
2009 május 09, 12:12
SzaboZE
Adminisztrátor
Kitakaríthatjuk szerintem mi is, ha máshogy nem megy
2009 április 21, 19:37
Napster
Mazda man
Csatlakozott: 2006 november 14, 18:09 Hozzászólások: 3220 Tartózkodási hely: Pomáz
Türelem, még nem kaptam meg a visszajelzést minden helyről! Egyelőre még pénzt is kell összetrombitálni, mert ha toitoi-t is akarunk, az nem lesz olcsó.
Türelem, még nem kaptam meg a visszajelzést minden helyről! Egyelőre még pénzt is kell összetrombitálni, mert ha toitoi-t is akarunk, az nem lesz olcsó.
2009 április 18, 20:58
Chemy
Mazdafan
nana... mielött elharapódzik a helyzet, már mondtam hogy nem véglegesek. Amugy meg ne azzal foglakozzatok milyen kocsikat pakoljunk a szórólapra... inkább a KONKRÉT INFORMÁCIÓKRA amiket rákéne már szerkeszteni hogy nyomtathassuk és hinthessük kicsiny hazánk minél nagyobb részén... ehez si idő kell.. és már nincs olyan sok.
2009 április 17, 20:10
Mongi
Mazdállat
nekem még jössz egy "mazdaklubbos" nagy matricával de szivesen cipelek egy talisat is Egyébként hol csináltatjátok? mert van itt a közelben egy iylen reklámos üzlet és utána kérdezhetek hogy mennyiből tudnák kihozni ezeket.
én csak tovább adom az infot és ahol eddig csinálták és már nyomtatják is ja is jövöhéten itt lesz
nekem még jössz egy "mazdaklubbos" nagy matricával de szivesen cipelek egy talisat is Egyébként hol csináltatjátok? mert van itt a közelben egy iylen reklámos üzlet és utána kérdezhetek hogy mennyiből tudnák kihozni ezeket.
2009 április 02, 19:49
Napster
Mazda man
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Chemy 2009 április 01, 19:47-kor.
2009 március 29, 11:00
Chemy
Mazdafan
Szórólaposdi
Ahogy jönnek az ötletek úgy teszem fel őket ide,hogy meg tudjátok nézni,hozzá tudjatok szólni. Egyenlőre szerintem szöveg nélkül,mert nem akarok sem lehagyni sem hülyeséget ráírni Amint lesznek biztos pontok ugy majd a szöveggel ellátott tervek jönnek. Addig is az alapot ki tudjuk választani.
Üdvözlettel: Chemy
Pontos idő: 2023 február 03, 7:50 | Időzóna: UTC + 1 óra