Csatlakozott: 2004 augusztus 24, 14:36 Hozzászólások: 1029 Tartózkodási hely: Budapest
Re: 2009-es Országos Nagy Találkozó (csevegő)
A rendezvénnyel kapcsolatosan kezdhetjük megszervezni, hogy ki miben segít.
Kellene
- 1 fő, aki a kapunál infókat oszt (ki merre miért hogyan) - két segítő az ügyességi játékra - 1-2 segítő adminisztrációban - 1 fő aki figyel a hangosításra
Lesz még feladat, főképpen a pályát/hangosítást összerakni.
Így hirtelen ennyi.
_________________ SzaboZE
2009 május 26, 17:34
SzaboZE
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2004 augusztus 24, 14:36 Hozzászólások: 1029 Tartózkodási hely: Budapest
Beszéltem a polgármesterrel, ígéretet kaptam rá, hogy 14-én lesz áram és víz a helyszínen.
Június 14. (folyóügyi és kábelfektetési helységek rendbetétele)
To-man Slade Napster Titty27 Zolo (50%) SzaboZE
Ami kellhet
- seprű, tisztítószer, gumikesztyű, kefe - diszperzit, ecset, festőroller - Zolo nagynyomásúja, szerintem 1 is bőven elég belőle
2009 május 26, 17:17
Mastahgecc
Erős mazdafüggő
Csatlakozott: 2006 július 03, 17:57 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: Csopak-Balatonfüred
Köszönöm a jelentkezéseket, akkor eddig a jelentkezők:
Június 14. (folyóügyi és kábelfektetési helységek rendbetétele)
To-man Slade Napster Zolo (50%) SzaboZE
Valaki még? Mastahgecc?
Ami kellhet
- seprű, tisztítószer, gumikesztyű, kefe - diszperzit, ecset, festőroller - Zolo nagynyomásúja, szerintem 1 is bőven elég belőle
Nekem sajna most nem megy, mert 14-én az előző esti lakodalom kipihenése és az elfogyasztott alkohol lebontása lesz a program. Eddig úgy néz ki, hogy a talira sem tudok menni.
_________________ Heaven's on the back seat of my Mazdah!
2009 május 19, 21:40
Zolo
Erős mazdafüggő
Csatlakozott: 2006 július 24, 9:01 Hozzászólások: 375 Tartózkodási hely: Budapest
[quote="Slade"][quote="Zolo"][quote="Napster"][quote="Zolo"][i]Oké, a 14-e remekül hangzik! Szerintem legyen minél kevesebb kocsi, amennyibe beférünk mi és a cuccok, a benzin költséget pedig dobjuk szét. Így "ócsóér" megoldjuk a dolgot. Mit szóltok?[/i][/quote] nekem8 akkor te viszel mindekit? [/quote]
Addigra kész lesz a V6os, bár remélem el is adom gyorsban... Persze, ha nem, akkor vihetlek, de nem egy gazdaságos (11l/100km ) és tágas járgány, szóval nem a legjobb ötlet... Valam naaaaaaaagy kombi kéne, amibe minden comó belefér, nem fogyaszt sokat és kényelmes is. Csak ilyen senkinek sincs a takarítós csapatból. Három vagy négy kocsival megyünk kb?[/quote]
Mate gepsarkanya kombi is nagy is keveset is fogyaszt [/quote]
Ez az én agyamon is átfutott, de megalázó lenne konszernautóval menni Mazdaklub találkozót szervezni...
_________________ Mazdátlanul gazdálkodom, mégis Nektek szervezek.
2009 május 19, 8:45
Slade
Sok hozzászólást látott
Csatlakozott: 2008 február 25, 9:30 Hozzászólások: 222 Tartózkodási hely: Csepel
Oké, a 14-e remekül hangzik! Szerintem legyen minél kevesebb kocsi, amennyibe beférünk mi és a cuccok, a benzin költséget pedig dobjuk szét. Így "ócsóér" megoldjuk a dolgot. Mit szóltok?
nekem8 akkor te viszel mindekit?
Addigra kész lesz a V6os, bár remélem el is adom gyorsban... Persze, ha nem, akkor vihetlek, de nem egy gazdaságos (11l/100km ) és tágas járgány, szóval nem a legjobb ötlet... Valam naaaaaaaagy kombi kéne, amibe minden comó belefér, nem fogyaszt sokat és kényelmes is. Csak ilyen senkinek sincs a takarítós csapatból. Három vagy négy kocsival megyünk kb?
Mate gepsarkanya kombi is nagy is keveset is fogyaszt
2009 május 18, 18:16
Napster
Mazda man
Csatlakozott: 2006 november 14, 18:09 Hozzászólások: 3220 Tartózkodási hely: Pomáz
Oké, a 14-e remekül hangzik! Szerintem legyen minél kevesebb kocsi, amennyibe beférünk mi és a cuccok, a benzin költséget pedig dobjuk szét. Így "ócsóér" megoldjuk a dolgot. Mit szóltok?
Addigra kész lesz a V6os, bár remélem el is adom gyorsban... Persze, ha nem, akkor vihetlek, de nem egy gazdaságos (11l/100km ) és tágas járgány, szóval nem a legjobb ötlet... Valam naaaaaaaagy kombi kéne, amibe minden comó belefér, nem fogyaszt sokat és kényelmes is. Csak ilyen senkinek sincs a takarítós csapatból. Három vagy négy kocsival megyünk kb?
nézd az enyim se fogyaszt kevesebbet de mehetek én is V6tal
2009 május 18, 9:24
SzaboZE
Adminisztrátor
Én szerintem céges lóval megyek + család, szal rajtam nem segít
2009 május 18, 9:15
Napster
Mazda man
Csatlakozott: 2006 november 14, 18:09 Hozzászólások: 3220 Tartózkodási hely: Pomáz
Csatlakozott: 2006 július 24, 9:01 Hozzászólások: 375 Tartózkodási hely: Budapest
2009 május 18, 9:00
titty27
Erős mazdafüggő
Csatlakozott: 2008 február 15, 19:29 Hozzászólások: 331 Tartózkodási hely: Pomáz
Sajnos énis elég messze lakok hogy csak leugorjak, ráadásul a kocsi is darabokban. De minden tisztelet a résztvevőknek! Így tovább srácok!!!
Az elmult hét eseményei (mazda weboldal, no találkozó..stb)kicsit elkeserítettek, de már büfés is van meg mini hang, úgy néz ki minden rendben lesz Megyek csinálom is a kocsit, hogy időbe meglegyen Ezer hála a szervező(k)nek!!
Június 13-14. (írjátok meg, nektek melyik nap lenne megfelelő!)
Ami kellhet gondolom seprű, tisztítószer, gumikesztyű, kefe, esetleg papucs orrán pamutbojt. Hamár ott voltál Napster, nem nézegetted a játszón, hogy a mókuskerék műkszik? (Ha igen, jó volt-e használni? ) Ha nem akkor megint meg kéne reparálni Zolo nagynyomású ötlete nagyon jó ötlet, még nem volt alkalmam megkérdezni, hogy lesz-e áram az adott időpontban.Ezt jelzem természetesen ha megtudom.
Nem hiányzott a mókuskerékről fok, de nem árt néhány léccel készülni. Valaki gondjába vette.
2009 május 14, 16:35
SzaboZE
Adminisztrátor
Valakinek viszont majd segíteni kellene a hangot leszállítani illetve vissza a budapesti Révay utcába. Emlékeim szerint egy személyautóba is befér, ha a hátsó ülés és a csomagtartó is üres.
2009 május 14, 13:48
Zolo
Erős mazdafüggő
Végre beindulnak a dolgok! Szívem szerint már éjjel tolnám a szórólapot... Amint tisztázódik, hogy lesz-e áram, ki lehet találni, hogy jut oda a masina, elvileg kettőt is tudok vinni, unokaöcsém Máté is felajánlotta a segítségét és a családi mosót.
2009 május 14, 13:20
SzaboZE
Adminisztrátor
A kishangot megkapjuk a találkozóra, magunk fogjuk üzemeltetni és vigyázni kell rá! Az eszközöket az Inspire rendezvényügynökség bocsátja rendelkezésünkre ingyenesen. A szórólapra tehát ők is felkerülnek, a logót hamarosan kapom levélben!
2009 május 14, 13:15
SzaboZE
Adminisztrátor
Június 13-14. (írjátok meg, nektek melyik nap lenne megfelelő!)
Ami kellhet gondolom seprű, tisztítószer, gumikesztyű, kefe, esetleg papucs orrán pamutbojt. Hamár ott voltál Napster, nem nézegetted a játszón, hogy a mókuskerék műkszik? (Ha igen, jó volt-e használni? ) Ha nem akkor megint meg kéne reparálni Zolo nagynyomású ötlete nagyon jó ötlet, még nem volt alkalmam megkérdezni, hogy lesz-e áram az adott időpontban.Ezt jelzem természetesen ha megtudom.
2009 május 14, 13:06
SySOP
Erős mazdafüggő
Csatlakozott: 2007 december 14, 23:41 Hozzászólások: 490 Tartózkodási hely: Budapest
Oldallal kapcsolatos beszélgetést áthelyeztem ide: KATT
_________________ Macskámmal élek, Mazdával járok, oszt ne legyek kemény!?
"Norbicsek"
2009 május 13, 21:27
to-man
Haladó mazdafórumos
Csatlakozott: 2008 június 21, 14:13 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: Abony
HELOBELOOO!!!!!
2009 május 12, 19:53
to-man
Haladó mazdafórumos
Csatlakozott: 2008 június 21, 14:13 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: Abony
Én is segítenék egy kicsit takarítani, legalább aznap is lenne egy kis kirándulás!
2009 május 12, 19:09
Slade
Sok hozzászólást látott
Csatlakozott: 2008 február 25, 9:30 Hozzászólások: 222 Tartózkodási hely: Csepel
to_man (asszem igy kell irni) is monta h lejon segiteni takaritani csak mondjuk meg mit kell vinni
2009 május 10, 18:24
Napster
Mazda man
Szia Zolo, megkérdezem hogy az áram be van-e kapcsolva, nem jött privi! Köszönöm a jelentkezéseket, akkor eddig a jelentkezők:
Június 13-14.
Slade Napster Zolo (50%) SzaboZE
2009 május 09, 12:10
Zolo
Erős mazdafüggő
Amennyiben úgy alakul és időm/lehetőségem engedi, én is csatlakozom. Unokaöcsémmel van egy hasznos felvetésünk, vinnénk magunkkal két nagynyomású mosót és slagot. Víz van, áram van, a takarítást pedig nagyban megkönnyíti a dolog. Kommentek?
ZE, a hangosítást le kéne foglalni, ha kell, priviben megadom a srác számát és beszéljetek le mindent pontosan.
Jó hétvégét mindenkinek, akivel a Kabrio Klub találkozón összefutok annak pedig szél mentes utazást!
2009 május 08, 8:36
nitro
Erős mazdafüggő
Csatlakozott: 2007 augusztus 28, 14:32 Hozzászólások: 434 Tartózkodási hely: eger
srácok ! előre is köszi azoknak, akik részt vesznek az előkészületekben ! sajnos messze vagyok, hogy egy hétvégén csak úgyleugorjak, de elismerésem mindenkinek, aki segédkezik vmilyen módon !!!
_________________ amikor először olvastam az ivás veszélyeiről, azonnal leszoktam az olvasásról...
2009 május 07, 8:14
Slade
Sok hozzászólást látott
_________________ Mongi Mazda MX-5 NB FL '02 Mazda 323 BF GT Turbo '86-'88 (5db) Mazda 929 HB II. Coupe 2,0i '84-'86 (8db)
2009 május 05, 20:44
SzaboZE
Adminisztrátor
Mongi: az is valami, kérdezz rá nála esetleg. Napster: Megvehetjük mi is az üdítőket, de az ugye azt jelenti, hogy bele kell fizetnünk egy csomó pénzt, amit másra is elkölthetnénk.
2009 május 05, 19:52
nitro
Erős mazdafüggő
Csatlakozott: 2007 augusztus 28, 14:32 Hozzászólások: 434 Tartózkodási hely: eger
de dinkák vagytok
_________________ amikor először olvastam az ivás veszélyeiről, azonnal leszoktam az olvasásról...
2009 május 05, 10:27
Chemy
Mazdafan
Csatlakozott: 2008 április 30, 19:05 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Hévizgyörk
legalább görbül
_________________ UniverZoOoMzOoOmZoOoM...!!! Megesik hogy a csiga elesik!?
2009 május 04, 19:53
Mongi
Mazdállat
Srácok, ha lehet ne offoljatok.. Szóval büfé továbbra is kérdés!
nem lenne egyszerűbb klubon belul meg oldani? ugy is ott a sok lány biztos szivesen lennének büfés néninek
Ez attól függ mennyi birságot akarsz fizetni... mert ez nem egy kertiparti ahova kipakolsz egy cosmó kajcsit üccsit és eszi iszi viszi mindenki amit gondol. Engedély hegyek kellenek hozzá... ebbe is gondolj bele Napster.
_________________ UniverZoOoMzOoOmZoOoM...!!! Megesik hogy a csiga elesik!?
2009 május 04, 17:18
Napster
Mazda man
A WC üzemképes, csak ki kell takarítani. A javaslatom az, hogy álljon össze egy csapat, aki egy hétvégi napon levonul egy kis takarításra (természetesen én mindenképpen megyek). Tehát várok erre jelentkezőket. Ezt a hétvégét május végére-június elejére tervezem. Várom a javaslatokat melyik hétvége legyen!
Erre senki nem jelentkezett még, pedig tavaly is jól elökörködtünk
nézd én megyek csak idő pont kéne mert jún elején vizsgázok
ha tudtok mondani egy idopontot es jo akkor en is megyek sztem
Pontos idő: 2023 február 03, 7:46 | Időzóna: UTC + 1 óra