Mazda mx3-ba szeretnék direktlégszűrőt beszerelni, de nem értek hozzá valakinek nincs valami tapasztalata ez ügyben?? Vagy részletesen nem tudná elmondani a lépéseket??
Köszönöm....
Üdv: Atsika
Hi!
Vettél már légszűrőt, mert nekem van egy német gyártmány. Szinte alig volt használva!
2007 június 04, 7:02
Atsika
Haladó mazdafórumos
Csatlakozott: 2006 augusztus 07, 11:42 Hozzászólások: 85 Tartózkodási hely: Budapest
Hali
Sziasztok!!!
Új kérdésem lenne
Mazda mx3-ba szeretnék direktlégszűrőt beszerelni, de nem értek hozzá valakinek nincs valami tapasztalata ez ügyben??
Vagy részletesen nem tudná elmondani a lépéseket??
Köszönöm....
2007 március 04, 12:07
Inebra
Erős mazdafüggő
Csatlakozott: 2006 december 11, 19:33 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: Pécs
Sziasztok!!! Lenne egypár kisebb ötletem, kérdésem... ha esetleg nem kellett volna új topicot nyitnom, akkor elnézést kérek érte!!
Szóval szeretnék kicsi kis 323-asomba pár dolgot megvalósítani, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá:
1., Alapból a kesztyűtartómba nincsen világítás, és szeretnék bele fabrikálni egy kis fényforrást!! Beszereztem a cégemtől egy Philips 8W -os Uv fénycsövet, és ezt szeretném belefabrikálni, de nem találtam hozzá leírást, hogy ezt hogyan lehetne megvalósítani. Azt gondolom, hogy kell hozzá egy gyújtó, de hogy milyen, aztmár nem tudom.. És gondolom kellene neki valami tranzisztor szerűség is... Ehez szeretnék tanácsokat kérni, vagy esetleg komplett megoldásokat
2., Láttam, hogy a régebbi kocsikban a műanyag borításokat szépen befújták különböző fényes festékekkel, nahmármost milyen festéket, spray-t érdemes venni, ami szép csillogó felületet ad az amúgy matt fekete műanyag borításnak?? Valaki már csinált ilyet??
Nagyjából most ennyi lenne, és örülnék minden konkrét segítségnek!!
Elöre is köszönöm....
Szia !
A fénycsö többi részét tipus alapján nézd meg neten mi kell hozzá.
Lehet jobban járnál a számtech boltban kapható neonokkal. A csövek különböző szinekben hosszokban kaphatók pl: a 313-as(mm) 960+áfa a Coolink dual inverter 1140+áfa (két csővet hajt)
kapcsolót is adják hozzá. Van piros;kék;zöld; és u ez egy neonon
(tricolor)-ba. Ez cakk pakk 3500-4000-be meg lenne (nekem ennyi volt) . + 12v-t kell neki adni és megy. A festék arany tükör és ezüst tükör színben van 400 ml palackban, egy elég is a két küszöbre két rétegben pl vagy többre is. Kb:1500-2000 Hu ft. Üdv:
_________________ Inebra
2007 január 20, 18:20
Atsika
Haladó mazdafórumos
Csatlakozott: 2006 augusztus 07, 11:42 Hozzászólások: 85 Tartózkodási hely: Budapest
Sufni tuning :)
Sziasztok!!!
Lenne egypár kisebb ötletem, kérdésem...
ha esetleg nem kellett volna új topicot nyitnom, akkor elnézést kérek érte!!
Szóval szeretnék kicsi kis 323-asomba pár dolgot megvalósítani, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá:
1., Alapból a kesztyűtartómba nincsen világítás, és szeretnék bele fabrikálni egy kis fényforrást!!
Beszereztem a cégemtől egy Philips 8W -os Uv fénycsövet, és ezt szeretném belefabrikálni, de nem találtam hozzá leírást, hogy ezt hogyan lehetne megvalósítani.
Azt gondolom, hogy kell hozzá egy gyújtó, de hogy milyen, aztmár nem tudom..
És gondolom kellene neki valami tranzisztor szerűség is...
Ehez szeretnék tanácsokat kérni, vagy esetleg komplett megoldásokat
2., Láttam, hogy a régebbi kocsikban a műanyag borításokat szépen befújták különböző fényes festékekkel, nahmármost milyen festéket, spray-t érdemes venni, ami szép csillogó felületet ad az amúgy matt fekete műanyag borításnak??
Valaki már csinált ilyet??
Nagyjából most ennyi lenne, és örülnék minden konkrét segítségnek!!
Pontos idő: 2021 január 26, 11:56 | Időzóna: UTC + 1 óra