na irok szombaton lessz gyorsulás kiskunlacházán gebriel hivott és felajánlotta hogy kiprobálhatom az autoját, de mivel éjszakás leszek meg délelött dolgom lessz igy nem tudok élni a lehetöséggel, mire legközelebb találkozok vele addigra meg már nem biztos hogy mazdagazda leszek , mert jo ajánlatot kaptam az autora és oda fogom adni annyiért. és nem biztos hogy mazdát veszek hejjette..
de japánt az biztos ( civic 1.6 VTI) néztem ki magamnak meg a BG 1.8 DOHC-ot de azok ellég drágák sajna
na irtam
Nehogymá Hondát
jaja ! nehogymá
_________________ amikor először olvastam az ivás veszélyeiről, azonnal leszoktam az olvasásról...
2008 március 27, 11:05
horompoli.gabor
yudayajin
Csatlakozott: 2007 augusztus 07, 8:24 Hozzászólások: 1475 Tartózkodási hely: Halásztelek;
na irok szombaton lessz gyorsulás kiskunlacházán gebriel hivott és felajánlotta hogy kiprobálhatom az autoját, de mivel éjszakás leszek meg délelött dolgom lessz igy nem tudok élni a lehetöséggel, mire legközelebb találkozok vele addigra meg már nem biztos hogy mazdagazda leszek , mert jo ajánlatot kaptam az autora és oda fogom adni annyiért. és nem biztos hogy mazdát veszek hejjette..
de japánt az biztos ( civic 1.6 VTI) néztem ki magamnak meg a BG 1.8 DOHC-ot de azok ellég drágák sajna
na irtam
Nehogymá Hondát
_________________ üdv: Höri
2008 március 27, 10:30
nitro
Erős mazdafüggő
Csatlakozott: 2007 augusztus 28, 14:32 Hozzászólások: 434 Tartózkodási hely: eger
na irtam
királyság !
köszi ! sajnos e hétvégén már van mazdás program, de azért kösz !
elviszik így a verdádat ?
_________________ amikor először olvastam az ivás veszélyeiről, azonnal leszoktam az olvasásról...
2008 március 27, 7:52
nitro
Erős mazdafüggő
Csatlakozott: 2007 augusztus 28, 14:32 Hozzászólások: 434 Tartózkodási hely: eger
hogy lehet az, hogy napról napra többen és többen nézik meg ezt a topicot, de sose ír senki semmit
ez a topic teljesen elhagyatott most vagy nem lakik senki egerben, vagy aki itt lakik se nincsen mazdája, vagy akinek van is és itt is lakik az nem gazdája, csak tlajdonosa a mazdájának
NA AZ DERÉK MEGFOGALMAZÁS
SZERINTEM OLYAN SOKAT DOLGOZNAK HOGY NINCS IDEJÜK INTERNETRE VAGY NINCS IS NEKIK
köszi az elismerő szavakat, de ettől még nem lett prögős a topic
2008 március 24, 20:16
nitro
Erős mazdafüggő
hm !
ez a topic teljesen elhagyatott most vagy nem lakik senki egerben, vagy aki itt lakik se nincsen mazdája, vagy akinek van is és itt is lakik az nem gazdája, csak tlajdonosa a mazdájának
2008 március 24, 19:46
nitro
Erős mazdafüggő
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kivánok neked és természetesen minden Mazdásnak
_________________ Dudu Mazda 323 BG Hatchback
2008 március 23, 18:19
nitro
Erős mazdafüggő
HAHÓÓ !
7. nyit az agri apark...
este meg nyit a mélygarázs ha van érdeklődés, kedv, akkor lecsúszhatnánk kipróbáltam, frankón csuszik, csikorog. és viszhangzik a gázfröccs úgyhogy akit érdekel, én lentleszek
2008 március 03, 22:44
Roli papa
Haladó mazdafórumos
Csatlakozott: 2007 szeptember 26, 20:45 Hozzászólások: 85 Tartózkodási hely: Eger
Nekem,tetszik a konvoj ötlet!A környékröl csak ketten megyünk?A barlang fürdö se rosz ötlet,csak az a baj hogy egyedül nem jó odamennem,nem akar jönni az asszony a talira,de ahogy elnéztem az 5-ik képet(amin két csjszi van) a barlanfürdönek az oldalán,jobb is ha nincs ott !De amúgy tetszik,és az mikor lenne?Ja és mikor indulnánk Miskolcra?
egyelőre senki sem jelezte, hogy jönne !
sztem a barlangfürdőt de. kéne megejteni, aztán tali, aztán mozi...
szvsz ha már átruccanok miskolra, legyen teljes a kör !
am mondd meg asszonykádnak, hgoy jöjjön !!!
de ezt priviben beszéljük meg !!!
2008 január 23, 17:10
Roli papa
Haladó mazdafórumos
Csatlakozott: 2007 szeptember 26, 20:45 Hozzászólások: 85 Tartózkodási hely: Eger
Nekem,tetszik a konvoj ötlet!A környékröl csak ketten megyünk?A barlang fürdö se rosz ötlet,csak az a baj hogy egyedül nem jó odamennem,nem akar jönni az asszony a talira,de ahogy elnéztem az 5-ik képet(amin két csjszi van) a barlanfürdönek az oldalán,jobb is ha nincs ott !De amúgy tetszik,és az mikor lenne?Ja és mikor indulnánk Miskolcra?
_________________ Mazda4ever!;)Tálca sör 4ever:)
2008 január 23, 14:50
nitro
Erős mazdafüggő
akkor hogylesz ? jössz te is miskolcra ? én örülnék neki
Hát jól van akkor,valoszinü hogy megyek én is!Csak majd szóljál hogy mikor!
26. valószínű, hogy du. 4-5 körül már talizunk ott, de még nem száz ! értesítelek, ha tudok pontosabbat !
okés
2008 január 16, 22:15
nitro
Erős mazdafüggő
egriek figyelem !
323 f /bg klubtalink lesz 26án du ill este miskolcon !
ha van kedvetek, és eljönnétek függetlenül attól, hogy ilyen mazdit hajtotok, jelezzétek nekem !!!
köcce !
2008 január 16, 13:30
nitro
Erős mazdafüggő
A BG az egy alvázkod, jelen esetben olyan Mazdáé mint amilyen Nitronak van és még ahoz a szériához tartozó 3 és 4 ajtosoknak is ez a kodja amit megtalálsz az alvázszámban mert ezek a 4. és 5. betük bene JMZBG. A fanatikusabb Mazdások már ebből a két betöböl betudják azonositani az autot és a körübelüli korát.
PL.: 86-89 BF 89-94 BG 94-98 BA stb. ezek mind 323-ok, de minden más Mazdánál is müködik.
A te MX-3 a kodja:EC
Ja így már értem!Köszönöm hogy felvilágositottál,ma is tanultam valamit a Mazdákról!;)Carstylingon majd meghálálom egy kis zsírrozással!Hát szerintem akkor én inkább nem megyek arra a talira,mert én EC-s vagyok!De jó lenne egy EC-s találkozo!De ahoz kevesen vagyunk! Gabriel,véletlenül nem tudnál az mx-3-hoz gyári ködlámpát,vagy csak egy burát rá eladót?
Szerintem nyugotan mehetsz az a lényeg Mazdás legyél nem küldenek el mert másod van engem sem küldtek el tavaj a xedososok. Salynos nem tudok ködlámpát nekünk nem volt még.
így van !
simán gyere, legalább ketten konvojozunk meskolcig
2008 január 10, 23:10
Roli papa
Haladó mazdafórumos
A BG az egy alvázkod, jelen esetben olyan Mazdáé mint amilyen Nitronak van és még ahoz a szériához tartozó 3 és 4 ajtosoknak is ez a kodja amit megtalálsz az alvázszámban mert ezek a 4. és 5. betük bene JMZBG. A fanatikusabb Mazdások már ebből a két betöböl betudják azonositani az autot és a körübelüli korát.
PL.: 86-89 BF 89-94 BG 94-98 BA stb. ezek mind 323-ok, de minden más Mazdánál is müködik.
A te MX-3 a kodja:EC
Ja így már értem!Köszönöm hogy felvilágositottál,ma is tanultam valamit a Mazdákról!;)Carstylingon majd meghálálom egy kis zsírrozással!Hát szerintem akkor én inkább nem megyek arra a talira,mert én EC-s vagyok!De jó lenne egy EC-s találkozo!De ahoz kevesen vagyunk! Gabriel,véletlenül nem tudnál az mx-3-hoz gyári ködlámpát,vagy csak egy burát rá eladót?
2008 január 10, 20:38
Roli papa
Haladó mazdafórumos
Nem hallotál még a Cora buliról a carstylingon?A Miskolciak,meg a környékiek,mindig ott gyülekeznek minden szombat este,és nagyon nagyon sokan szoktak lenni,láttam róla képeket,meg vídeót!
2008 január 10, 20:09
Roli papa
Haladó mazdafórumos
de azért ne reklámozd mégse !!! úgy néz ki, bg-s lesz csak, viszont aki eljön, azt nem zavarják el a többiek sztem ! aki ott kara lenni, ott lesz reklám nélkül is !
De most mi ez amúgy,milyen találkozo?Meg lehet hogy hűlye vagyok,de mi az a bg?
2008 január 10, 20:06
nitro
Erős mazdafüggő
de azért ne reklámozd mégse !!!
úgy néz ki, bg-s lesz csak, viszont aki eljön, azt nem zavarják el a többiek sztem !
aki ott kara lenni, ott lesz reklám nélkül is !
2008 január 10, 18:32
nitro
Erős mazdafüggő
Nitro,milyen mini tali lesz Miskolcon?Lehet hogy engem is érdekelne!valami infot lökhetsz!
valamelyik hétvégén, valószínű, szombaton miskolcon a plaza parkolóban szeretnénk egy minitalit szervezni ! eddig úgy néz ki 26án, szombaton este fogunk talizni !
egyéb infót küldök, ha tudok többet !
A szombat este az pont jó,mert legalább meglátom hogy mekkora is az a cora parkolos tuning tali!
nah !
26. du 16:00 pláza parkoló !
ez lesz az időpont és a helyszín !
lehet reklámozni !
milyne cora party ???
2008 január 10, 18:29
Roli papa
Haladó mazdafórumos
Nitro,milyen mini tali lesz Miskolcon?Lehet hogy engem is érdekelne!valami infot lökhetsz!
valamelyik hétvégén, valószínű, szombaton miskolcon a plaza parkolóban szeretnénk egy minitalit szervezni ! eddig úgy néz ki 26án, szombaton este fogunk talizni !
A szombat este az pont jó,mert legalább meglátom hogy mekkora is az a cora parkolos tuning tali!
2008 január 10, 16:01
nitro
Erős mazdafüggő
valamelyik hétvégén, valószínű, szombaton miskolcon a plaza parkolóban szeretnénk egy minitalit szervezni !
eddig úgy néz ki 26án, szombaton este fogunk talizni !
2008 január 10, 11:46
Roli papa
Haladó mazdafórumos
2008 január 09, 21:51
nitro
Erős mazdafüggő
ani626 !
tegnap láttam a gépeteket a kispostánál !
dudáltam, meg zúgattam kicsit mellette, de semmi reakció nem dutam, merre vagytok
2008 január 05, 9:53
Roli papa
Haladó mazdafórumos
Mindenkinek Boldog új évet kivánok!
2008 január 04, 19:53
nitro
Erős mazdafüggő
megjött a hó, driftelni de jó,
éljenek a nyári gumik
acél felnin szúszni tuti.
pörgnekek a kerekek, bőg a motor,
imádom az f-esem most és mindekor.
BUÉK 2008
2007 december 31, 15:31
nitro
Erős mazdafüggő
A csomagtartó boritásodat sikerült elintézni , mert sajnos nekem is zörög és én sem kapok lefogókat
na majd ha járok a NORAUTO fele akkor veszek nektek is mert nekem is azok a pöckök kellenek. fater azt mondta ott lehet venni. lehet elugrok holnap és megnézem
azt nagyon megköszönném !!! és hogy fog az eljutni hozzám ???
postaszolgálaton
ja oké
2007 december 27, 13:17
nitro
Erős mazdafüggő
A csomagtartó boritásodat sikerült elintézni , mert sajnos nekem is zörög és én sem kapok lefogókat
na majd ha járok a NORAUTO fele akkor veszek nektek is mert nekem is azok a pöckök kellenek. fater azt mondta ott lehet venni. lehet elugrok holnap és megnézem
azt nagyon megköszönném !!!
és hogy fog az eljutni hozzám ???
2007 december 27, 11:03
Dudu
Haladó mazdafórumos
Csatlakozott: 2007 augusztus 31, 17:26 Hozzászólások: 88 Tartózkodási hely: Marosvásárhely
ja ! 24én este megküóstoltam végre a nag ybecsben őrizgetett szilvát, amit kaptam tőletek ! pfúúú ! simán beillik vallató-lének nagyon durva, de jó anyag ! csipázom
Nálunk erdélyben ez menő dolog , főleg a székelyeknél
2007 december 26, 10:41
Dudu
Haladó mazdafórumos
Csatlakozott: 2007 augusztus 31, 17:26 Hozzászólások: 88 Tartózkodási hely: Marosvásárhely
2007 december 26, 10:39
nitro
Erős mazdafüggő
ja ! 24én este megküóstoltam végre a nag ybecsben őrizgetett szilvát, amit kaptam tőletek !
pfúúú ! simán beillik vallató-lének nagyon durva, de jó anyag ! csipázom
Pontos idő: 2021 január 26, 19:48 | Időzóna: UTC + 1 óra